Le Lac – Hudvård / Frisör / Massage / Styling / Spa – Mitt i Växjö

Bröllop

Bröllop är extra speciellt för oss. Vi vill att du som kund ska känna att vi gör allt för att din dag ska bli perfekt. Vi på Le Lac vill gärna träffa dig innan och höra dina önskemål. Hårsmycken, löshår, krona, tiara eller slöja. Tillsammans gör vi en noggrann konsultation där vi testar olika idéer för att hitta en frisyr som stämmer överens med dina förväntningar. På bröllopsdagen dukar vi upp med frukt och mousserande.

 • Bröllop

  Från 2600:-

  Vi vill att du ska känna dig trygg på er viktigaste dag i livet, er bröllopsdag. Därför vill vi gå igenom alla detaljer med hår och dekorationer innan. För att er dag ska fungera så smidigt som möjligt, så är vi lyhörda för era önskemål. Men med våra frisörers erfarenhet ger vi gärna tips på vad ni bör tänka på.

   

 • Håruppsättning

   90 min / 1350:-

  Passar dig som ska vara tärna eller gå på bal. Vi behöver inte träffa dig innan, men gör det gärna om tiden finns. Då kan vi förbereda löshår eller utfyllnader, som kan behövas för att göra din håruppsättning så att den passar din personlighet och ditt utseende. Vill vi gärna att du schamponerar håret dagen innan.

 • Make up brud

  1 395:-

  På ”dagen D” måste allting klaffa. Därför träffas vi innan och går igenom vad du förväntar dig av oss. Vi provar makeupen, så att du ska känna dig trygg inför den stora dagen. Makeupen ska ju fungera under såväl dagen som festen och på fotograferingen. På bröllopsdagen kan vi även hjälpa brudgummen, det ingår. Där handlar det ofta om att jämna ut rödtoner och att matta ner blanka partier.