Le Lac – Hudvård / Frisör / Massage / Styling / Spa – Mitt i Växjö

Händer & fötter

Alla vill vi ha vackra och välvårdade händer och fötter, både kvinnor och män. På Le Lac utför vi noggrann manikyr och pedikyr. Kom till oss och koppla av en stund, och känn dig härligt fräsch när du går härifrån. Obs, vi utför inte medicinsk fotvård.

 • GELÉLACK 695:-

  Gelélackning innebär en lackning på din naturliga nagel som håller längre än traditionellt lack. Innan produkten kan appliceras, behöver vi göra en grundlig manikyr, som självklart ingår. Sedan härdas de olika lagren i LED-lampa. Vi jobbar med O.P.I Gelcolour. Resultatet är ett lack som är torrt på direkten och med fantastisk glans! Behandlingen bokas via telefon.

 • Klassisk manikyr

  40 min / 495:-

  Formning, nagelbandsvård, polering, handmassage eller lackning.

 • Klassisk pedikyr

  60 min / 765:-

  För dig med friska fötter som behöver bli fina och fräschas upp. Innehåller mjukgörande fotbad, nagelklippning, filning, borttagning av förhårdnader och torra nagelband, polering av nagelplatta, fot- och underbensmassage samt lackning. Ej medicinsk fotvård. Bokas via telefon.

 • Mjuka fötter

  30 min / 450:-

  En mjukgörande behandling för dig med torra fötter. Behandlingen inkluderar rengöring med varma handukar, peeling, fotmassage och en härlig inpackning.

 • Mjuka händer

  30 min / 450:-

  En mjukgörande behandling för dig med torra händer. Behandlingen inkluderar peeling, massage och en härlig inpackning.

 • Spa-manikyr

  50 min / 625:-

  Formning, nagelbandsvård, polering, handmassage och paraffininpackning.