Le Lac – Hudvård / Frisör / Massage / Styling / Spa – Mitt i Växjö

Make up

På Le Lac älskar vi makeup och rekommenderar alltid de rätta produkterna för dig. En bra makeup är fuktgivande, antiinflammatorisk och ger ett bra solskydd. Med vår hudvårdande makeup-serie tar vi fram det vackraste hos dig. Inga artificiella parfymer, färgämnen eller mineraloljor som irriterar eller täpper till porerna. En förlängning av din hudvård, helt enkelt.

 • Brudmakeup inkl. konsultation

  1,5 tim / 1 395:-

  På ”dagen D” måste allting klaffa. Därför träffas vi innan och går igenom vad du förväntar dig av oss. På konsultationen pratar vi hudvård och kanske bokar tid för ansiktsbehandling, frans- och brynfärg. Vi tittar på färger till din makeup och pratar om det är något särskilt du tänkt dig, så att du ska känna dig trygg inför den stora dagen. Makeupen ska ju fungera under såväl dagen som festen och på fotograferingen. På bröllopsdagen kan vi även hjälpa brudgummen, det ingår. Där handlar det ofta om att jämna ut rödtoner och att matta ner ”t-zonen”.

 • Festmakeup

  60 min / 650:-

  Låt någon annan fixa den perfekta bal- eller festmakeupen åt dig. Här lägger vi ner ordentligt med tid och ser till att du får något alldeles extra som samtidigt känns som du. Låt oss trolla….

  Kanske du vill göra håret samtidigt? Se våra tjänster under frisör.

 • Makeuprådgivning

  60 min / 695:-

  Många tycker att makeup är svårt. Kanske du känner dig osäker på alltsammans eller bara på vissa moment. Vi guidar dig igenom alla steg i lugn och ro. Vad du behöver, hur du gör och färger såklart.

 • Vardagsmakeup

  30 min / 450:-

  En lättare makeup för dig som vill ha hjälp inför ett viktigt möte, fotografering, en date eller som bara vill ha en uppiggande stund.