Le Lac – Hudvård / Frisör / Massage / Styling / Spa – Mitt i Växjö

Spa

Känn hur hela du blir avslappnad, ren och mjuk från topp till tå. Njut av att ”bara vara”, släpp tid och rum. Nu är det Din stund. Välkommen till oss!

PM & Vänner Hotel!

 • Le Lac Spa 1245:-

  I detta Dagspa-paket får du njuta en lite längre stund. Här ingår en riktig skäm-bort-dig-behandling. Njut av rengöring, peeling, massage och mask, på ansikte, händer och fötter. I härlig miljö, med avkopplande musik, är det skönt att ”bara vara”. I paketet har du även bad på hotellets tak och en vacker lunch på PM o Vänner Bar.


 • Le Lac Petit 850:-

  Välkommen att njuta vårt lilla Dagspa-paket. Här ingår avslappnande ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmassage, mask, härlig hand – och arm massage och avslutande kräm. Du badar på taket och avnjuter vacker lunch på PM o Vänner Bar.

 • Mini 30 min / 450/550:-

  En härlig spa-ansiktsbehandling där du får rengöring, ansiktsmassage och mask. Under tiden masken verkar utför vi lätt hand -och arm massage. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Hela du

  90 min / 1 250/1400:-

  Här inleds behandlingen av en härlig kroppspeeling. Antingen med vår salt eller risskrubb. Terapeuten avgör vilken som passar din hud bäst. Efter följer en lång avkopplande helkroppsmassage som avslutas med rengöring, peeling och mask för ansikte. Under tiden masken verkar utför vi en skalpmassage. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Harmoni

  60 min / 795/945:-

  För ansikte, händer och fötter. Här lovar vi att du härligt kommer sväva dig bort. Vi rengör, peelar, masserar och lägger mask. Under tiden maskerna verkar, ger vi fantastiskt skön massage av nacke/axlar. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Lermassage

  60 min / 795/945:-

  Denna behandling kombinerar utrensande och djuprengörande lerinpackning med värmande massage. Din hud mättas med växtutvunna antioxidanter och enzymer från papaya och ananas gör att döda hudceller varmsamt poleras bort. Behandlingen är en riktig kick för din hud. Avslutas med ett te med utrensande effekt som serveras i vår lounge. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Lera

  75 min / 1125/1275:-

  Vi inleder med en passande peeling som tvättas av med varma handdukar. Därefter gör vi en behagligt varm inpackning med rengörande leror och mineraliserande alger som rensar ut slaggprodukter. Kraftfulla växtoljor och exfolierande fruktenzymer gör att din hud kommer att kännas härligt ren, fräsch och len. Under tiden masken verkar, tar vi hand om ditt ansikte med rengöring, massage och mask. Avslutas med ett te med utrensande effekt som serveras i vår lounge. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Multifukt

  75 min / 1125/1275:-

  När huden känns torr och fnasig är Dermalogicas multifukt det perfekta sättet att återfå spänst och lyster. Behandlingen inleds med en passande peeling som tvättas av med varma handdukar. Därefter gör vi en kroppsinpackning med näringsrika växtoljor, lugnande örtextrakt och avslappnande värme. Under tiden masken verkar, tar vi hand om ditt ansikte, i form av rengöring, massage och mask. En mycket behaglig behandling som är rena fuktbomben för din hud. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Risskrubb

  30 min / 450/550:-

  Även känslig hy behöver få cellförnyelsen stimulerad. Det stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Vår ris- och havrebaserade kroppsskrubb är snäll mot huden som blir mjuk, smidig och får en fantastisk lyster med jämnare pigmentering. Medan din hud blir grundligt polerad vilar du på en behagligt varm bädd. Peelingen tvättas av med varma handdukar. Behandlingen avslutas med en härlig body lotion. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Saltskrubb

  30 min / 450/550:-

  Behandlingen med en mineralrik havssaltsskrubb anpassas efter just dina behov. Välj mellan en avstressande eller uppiggande effekt. Huden blir härligt len och får fin lyster. Resultatet håller i sig i dagar. Medan din hud blir grundligt polerad vilar du på en behagligt varm bädd. Peelingen tvättas av med varma handdukar. Behandlingen avslutas med en härlig body lotion. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

 • Snygg Rygg

  50 min. / 595/695:-

  Vem vill inte ha en snygg rygg? Ryggbehandling är för dig som har problem med orenheter och kanske acne. Eller för dig som vill ha hjälp med rengöring där det är svårt att komma åt själv helt enkelt. Som en ansiktsbehandling, fast på ryggen. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)