Le Lac – Hudvård / Frisör / Massage / Styling / Spa – Mitt i Växjö

Massage

Regelbunden massage är mer än bara njutning. Det är en investering i din hälsa. Massagen frigör spänningar och värk i muskulaturen. Blodcirkulationen ökar samtidigt som behandlingen förbygger stress och belastningsskador. Unna din kropp en välgörande massage med jämna mellanrum.

 • 1. Avslappnande massage

  30 min /400/500:-  50 min /625/725:-

  Svensk klassisk massage där fokus ligger på att du ska få känna en lugn och avkopplande stund. En stund då du släpper alla tankar och stress och låter dig sväva bort ett litet tag. Den avslappnande massagen kan göras med lättare eller lite djupare press. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

   

 • 2. Djupgående massage

  30 min /400/500:-  60 min / 700/850:-

  Svensk klassisk massage där du känner hur du blir avslappnad i hela kroppen och hur stela muskler blir mjuka och smidiga. I den djupgående massagen jobbar vi förebyggande och behandlande på olika besvär som t ex tennisarmbåge, problem med axlar, spänningshuvudvärk och idrottsrelaterade problem. Här kan det ingå triggerpunktsbehandling och terapeutisk stretch. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)

   

 • 3. Lermassage

  60 MIN / 795/945:-

  Denna behandling kombinerar utrensande och djuprengörande lerinpackning med värmande massage. Din hud mättas med växtutvunna antioxidanter och enzymer från papaya och ananas gör att döda hudceller varmsamt poleras bort. Behandlingen är en riktig kick för din hud. Avslutas med ett te med utrensande effekt som serveras i vår lounge. (Observera att det högre priset, är vårt helgpris.)

 • 4. Hotstone massage

  80 min / 1025/1175:-

  Hot stone innebär att vi använder oss av varma lavastenar som vi förstärker vår klassiska massage med. Stenarna blir en ”förlängning” av våra händer. Värmen från stenarna ökar den avslappnande effekten för musklerna, från topp till tå. Bokas via telefon. (Observera att det högre priset är vårt helgpris)