Hudvård

Alla vill vi ha en frisk, ren och strålande hy. Men årstidernas växlingar, stress och ålder gör att vi märker av förändringar som inte alltid är välkomna. I vår hudvårdsavdelning tar vi hand om din hy, från topp till tå. Kanske upplever du hudproblem eller bara vill underhålla hyn och få lite välkommen ”egentid”? Våra professionella hudterapeuter anpassar behandlingen efter dina behov. Kom gärna minst tio minuter innan bokad tid. Så att du hinner varva ner i vår sköna miljö. Kanske ta något att dricka och fylla i ditt kundkort som vi behöver för att planera din behandling på bästa sätt. Sätt mobilen på tyst läge, luta dig tillbaka och förbered dig på en härlig stund. Glöm inte att du får utnyttja hotellets pooler och bastu på takterrassen, vid samma tillfälle som du gör behandlingar för 1000 kronor eller mer, per person. Tala om för oss vid din bokning, att du vill bada.

Behandlingar

För dig som vill ha en renare och friskare hud. Ansiktsbehandlingen anpassas med produkter som är lämpliga för just dig och personlig produktrekommendation ingår alltid. Självklart ingår dekolletaget i rengöringen o peelingen och avtvättning sker med härligt varma handdukar. Vi kommer göra allt för att du ska få maximal avkoppling. Om du vill, lägger vi även en vårdande foundation efter din behandling. I vissa av våra ansiktsbehandlingar kan du göra värdefulla ”tillval” som gör din upplevelse hos oss ännu bättre. Dessutom till reducerade priser. Läs under Tillval.

Som man, kan du självklart välja vilka behandlingar du vill ur vår meny. Men vi ha valt att ta fram en egen lista, bara för Dig. Den stora skillnaden är att mäns hy utsätts för rakning och därför har en tendens att bli torr och mer känslig. I våra behandlingar ”för honom” jobbar vi med att lugna huden och att återge fukt och lyster. Alla behandlingar anpassas efter just dina behov och personlig produktrekommendation ingår alltid. Avtvättning sker med härligt varma handdukar.  

Alla vill vi ha vackra och välvårdade händer och fötter, både kvinnor och män. På Le Lac utför vi noggrann manikyr och pedikyr. Kom till oss och koppla av en stund, och känn dig härligt fräsch när du går härifrån. Obs, vi utför inte medicinsk fotvård.

Unna dig mjuka och fina ben i flera veckor. Slipp stubb och hyvel vareviga dag. Vi använder oss av de mest effektiva metoderna och samtidigt de mildaste vaxerna. Vi anpassar alltid vax efter område och hudtyp. Innan din vaxning är det bra om du har som rutin att torrborsta de partier du vill vaxa. Då kommer vi bättre åt inåtväxta hårstrån. Håren bör vara 4–5 mm för att komma med ordentligt. Undvik att smörja in huden innan behandlingen och raka dig inte mellan behandlingarna. Huden får heller inte vara solbränd. Vaxning gör huden extra känslig för sol, så undvik att sola 2–3 dagar efter behandlingen. Det är också bra att undvika aktiviteter som gör att du svettas samma dag, t.ex. träning och bastu, då det kan irritera tillfälligt. När du vaxar hos oss får du 10 % i rabatt om du vaxar flera områden samtidigt. Vid vaxning av ansikte i samband med vissa av våra ansiktsbehandlingar, får du 75:- i rabatt.

Fransar och ögonbryn gör så mycket för ditt ansikte. Rätt formade och färgade ger de dig en öppnare och piggare blick. På Le Lac både vaxar och plockar vi bryn. Efter behandlingen lägger vi en ögonkräm, solskydd och täcker om något skulle vara rött. Färgen håller i ca 4–6 veckor. Glöm inte att ta solskydd till partier som du vaxat, i ett par dagar efter. I samband vissa ansiktsbehandlingar ger vi 75:- i rabatt på färgning och formning. Då kallar vi det för ett Tillval.

Upplev vårt härliga duorum på Le Lac. Här kan ni få härliga behandlingar tillsammans med någon ni tycker om. I duo utför vi behandlingar som du hittar under Massage och Spa. Observera att behandlingar i Tillsammans-rummet bokas via telefon eller via mail.

Välj gärna våra tillval ihop med våra ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling 90, Ansiktsbehandling 60 och Compact, för att förhöja din upplevelse ytterligare, till ett bättre pris!


brands

brands

brands

brands

brands