Partners

På Le Lac månar vi om din hälsa och ditt välbefinnande såväl som om miljön. Därför har vi valt ut några av de bästa och skonsammaste produkterna till våra behandlingar och vår butik. Vi anpassar alltid produkterna efter dig som individ och konsultation ingår i alla behandlingar. Här kan du läsa mer om de varumärken vi har valt att samarbeta med.
Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter och behandlingar ger begreppet hudhälsa en helt ny innebörd. Du kan förvänta dig verkliga resultat – både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. Samtliga produkter är icke-komedogena, vilket betyder att de inte framkallar pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.-alkohol. Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur.Grundaren till Iredale Mineral Cosmetics är Jane Iredale. Hon var först med att se potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Redan 1994 utvecklade hon makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®. Hennes första mineralfoundation är Amazing Base, som ger ett strålande och naturligt resultat.

Jane Iredales makeupserie består av en avancerad blandning av mineraler och pigment som låter huden andas. Endast en applicering ger ett mycket hållbart resultat. Mineralerna ger ett naturligt skydd mot skadlig UV-strålning. Dessutom lugnar de känslig och irriterad hud.

Jane Iredale strävar efter att deras produkter och förpackningar ska ha en minimal inverkan på miljön. Ett led i detta är att deras pressade mineralfoundations, PurePressed Base, kommer i refills.Nimue är den nya generationens derma cosmeceutical-serie med en unik avancerad antiage-teknologi.

Nimue motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan. Resultaten vid behandling av miljöpåverkad hud, problemhud och hyperpigmenterad hud är unika.

Nimue fungerar genom att lära huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans. Hemligheten bakom de fantastiska behandlingsresultaten är rätt koncentration och rätt kombination av Alpha Hydroxy-syror och A-vitamin samt anti-oxidanter som Alpha Lipoic-syra, C- och E-vitamin-estrar.

Nimue erbjuder produkter/behandlingar för ansikte, kropp, man, ungdom samt mineralmake-up. Produkterna innehåller inga artificiella doftämnen eller mineraloljor och har ett prisvärt, miljövänligt refillsystem.Redken är ledande på professionella produkter för frisyr, styling och hårvård. Deras kompletta sortiment säljs enbart via utvalda hårsalonger och Le Lac är en av dessa. Våra frisörer använder Redkens produkter i salongen och vi säljer även flera av Redkens professionella serier i vår butik. Fråga oss gärna om råd, det finns serier som är anpassade för alla hårtyper och för män såväl som kvinnor.
Shu Uemura är höjden av japansk lyx och varje produkt är en del av en väl uttänkt skönhetsritual. Ingredienserna är noggrant utvalda och har förädlats med hjälp av innovativ teknologi. I produkterna hittar man exempelvis mysk, rosenolja, tefröolja och arganolja.

Grundaren Mr. Shu Uemura är globalt erkänd som en sann mästare av modern skönhet. Med en orubblig passion byggde han ett globalt varumärke synonymt med artistiskt uttryck, renhet och kvalitet.


brands

brands

brands

brands

brands